Yhteyden luominen

Published by sami.jalonen@mlp.fi on

YHTEYDEN LUOMINEN MAHDOLLISTAA YHTEISEN YMMÄRRYKSEN

Yhteyden rakentamisessa keskeistä on kokonaisvaltainen kommunikaatio.

Ihmisten välille voi syntyä luottamuksellinen yhteys, joka mahdollistaa yhteisen ymmärryksen. Silloin se, mitä ajattelemme ja teemme ei ole ristiriidassa sanojemme kanssa. 

On hyvä muistaa, että olet sitä, mitä ajattelet. Ajatuksesi näkyvät teoissasi, sanoissasi ja ilmeissäsi. Siksi on tärkeää tiedostaa omat ajatuksensa toista kohtaan. Ja toisaalta tunnistamme hyvin kun yhteys ei toimi.

KATSO ANNEN ESITTELY YHTEYDEN LUOMISESTA TAI VAIHDA HUONETTA

YHTEYDEN LUOMINEN AREENALLA 8.2.2022

Heidi Moilanen, Siemens Osakeyhtiön HR-johtaja, sekä Vilja Laaksonen, Aava&Bangin toimitusjohtaja, vierailivat Etätyöfoorumilla 8.2.2022. Tuolloin aiheena oli yhteyden luominen. Ennen kuin yhteyttä voi rakentaa toisiin, täytyy yhteyden itseen olla kunnossa. Mitä se yhteys sitten on ja miten sitä rakennetaan? Katso lähetyksen tallenne ja poimi parhaat vinkit talteen! 

PAINAVAA PUHETTA YHTEYDEN LUOMISESTA

ONLINE KESKUSTELU YHTEYDEN LUOMISESTA

Jätä viesti ja ota osaa keskusteluun!

Categories: Huoneet

  • Anne Kamaja sanoo:

    Juttelin viime viikolla yhden asiakkaamme kanssa. Meille syntyi äärettömän hyvä yhteys heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Tämä lisäksi meillä on yhteinen luottamus, joka takaa sen, että puhumme hyvinkin aroista, kipeistä asioista. Emme myöskään ole kovin tiiviisti yhteydessä toisiimme, mutta kun näin tapahtuu – on helppo laskeutua luottamukselliseen keskusteluun saman tien.

    Mistä tämä sinusta johtuu, että joidenkin kanssa yhteyden luominen on niin helppoa?

  • >