TALKOISSA MUKANA

ETÄTYÖTALOA RAKENTAMASSA KATTAVA
JOUKKO YRITYSELÄMÄN ASIANTUNTIJOITA

Elina Aaltolainen

Aaltolainen Elina

KM, Kulttuuristrategi ja Ylimmän johdon valmentaja, Elina Aaltolainen on kohta 20-vuoden ajan sparrannut organisaatioita, joilla on intohimona liiketoiminnan kehittäminen ihmisten kautta. Elina ei pelkästään tee kulttuurin kehittämisestä ymmärrettävää, vaan myös innostavaa ja haluttavaa.
Tutustu vieraaseen
Pirja Aarnio

Aarnio Pirja

Pirja Aarnio vastaa päivätyössään Vincitin työntekijöiden hyvinvoinnista. Vuorovaikutustaitojen korkeakoulu alkoi Pirjalla yli 10 vuotta sitten, kun hän hakeutui esihenkilötehtäviin. Pirja on johtanut ihmisiä, asiakkuuksia, projekteja. Hän on kuunnellut keskeyttääkseen, olettanut tietävänsä mitä toinen sanoo ja menettänyt yöunia tulevien keskustelujen vuoksi. Pirja on harjoitellut läsnäoloa ja kuuntelemista. Sparrannut liiketoimintajohtajia sekä people-työn ammattilaisia. Auttanut ratkomaan konflikteja. Opiskellut lisää, mm. johtamista, NLP:tä, coachaamista ja erilaisia sertifikaatteja. Ja tästä huolimatta Pirja oppii joka päivä ihmisisistä ja vuorovaikutuksesta jotain uutta.
Tutustu vieraaseen
Tiina Antturi

Antturi Tiina

Tiina Antturi palvelee vastuullisuusjohtajana SAP, Nordics ja Baltics -alueen johtoryhmässä. Tiinan taustalla on toisiaan täydentävä kokoelma kokemusta eri toimialoilta ja tehtävistä. Hän on ollut mm. myynninjohtamisen, henkilöstöjohtamisen ja järjestöjohtajan toimessa, erityisesti ICT-alalla. Mukaan mahtuu kuitenkin myös valmennusta ja media-alaa. Tiina on ollut mm. Oraclen, Microsoftin, Trainers’ Housen/Sataman ja World Vision palveluksessa.
Tutustu vieraaseen
Sini Cavén

Cavén Sini

Sini Cavén on mm. työnohjaaja, työyhteisösovittelija ja työterveyspsykologi, jolla on laaja-alainen kokemus työstä mielen hyvinvoinnin parissa. Sinin yhteistyö organisaatioiden kanssa on ollut laaja-alaista ja vaihtelevaa mm. kehittämis- ja muutoshankkeita, työnohjausta, psyykkisten ja sosiaalisten kuormitustekijöiden selvittämistä ja työyhteisösovitteluja.
Tutustu vieraaseen
Ilkka Halava

Halava Ilkka

Etätyötalon lanseerauksessa vieraana Ilkka Halava, joka on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Kyseessä on suosittu puhuja ja lukuisten yritysten luottosparraaja, joka tunnetaan sydämellisenä vaikeidenkin ongelmien ratkojana.
Tutustu vieraaseen
Hermanni Harju

Harju Hermanni

Hermanni Harju kehittää yksilöitä ja organisaatioita kohti parempaa johtamista ja johtajuutta. Päivätyönsä hän tekee Telialla sisäisenä johtamisen kehittäjänä ja valmentajana. Hermanni työskentelee paljon mm. valmentavan johtamisen, yhteisöohjautuvuuden ja muutosjohtamisen teemojen parissa. Johtamisoppejaan hän on ammentanut käytännön esihenkilötyön tekemisen ja aktiivisen johtamisen teemoista sparraamisen lisäksi kauppakorkeakoulusta ja muista lisäopinnoista. Tällä hetkellä Hermanni laajentaa työkalupakkiaan johdon työnohjaajan tutkinnon parissa.
Tutustu vieraaseen
Ahti Kilpeläinen

Kilpeläinen Ahti

Etätyötalossa vierailevalla Ahti Kilpeläisellä on pitkä johtamis- ja valmentajakokemus Nordeasta. Ahti Kilpeläinen toimii nykyään oman yrityksensä Tmi Ahticon kautta. Hänellä on pitkän linjan kokemus hyvän tunneilmaston rakentamisesta niin työpaikalla, harrastuksissa kuin kotonakin. Ahti on myös kokenut kolumnisti ja kirjakriitikko sekä muusikko.
Tutustu vieraaseen
Vilja Laaksonen

Laaksonen Vilja

Vilja Laaksonen on tohtoriksi väitellyt viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija sekä Aava & Bangin tuore toimitusjohtaja.
Tutustu vieraaseen

Lappalainen Kalle

Kalle Lappalainen on Kulmia Group Oy:n toimitusjohtaja ja partner. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakasorganisaatioiden johtamisen kehittämisestä konsulttina ja valmentajana. Kalle on toiminut asiantuntijaorganisaatioiden toimitusjohtajana, liiketoimintojen vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä.
Tutustu vieraaseen
Mari Lippojoki

Lippojoki Mari

Mari Lippojoki toimii tällä hetkellä noin 100 hengen perheyrityksessä, Premix Oy:ssä, henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Lähes 30 vuotisen työuransa aikana Mari on toiminut erilaisissa rooleissa, eri toimialoilla ja erikokoisissa kansainvälisissä yrityksissä kuten Nokialla ja Carlsberg Groupissa/Sinebrychoffilla. Teknisestä peruskoulutuksestaan huolimatta, kaikki Marin roolit ovat aina liittyneet jollain tavalla ihmisten kehittämiseen. Hän on hyvin kiinnostunut ihmisistä, ihmisten erilaisuudesta ja ihmisiin vaikuttamisesta. Mari pyrkii ajattelemaan ihmisistä ensisijaisesti positiivisest ja vaalimaan ilmapiiriä, jossa kaikki haluavat toisilleen hyvää - ja jossa jokainen pääsisi loistamaan.
Tutustu vieraaseen
Heidi Moilanen

Moilanen Heidi

Heidi Moilanen aloitti Siemensin henkilöstöjohtajana yhtäaikaa korona pandemian kanssa, joten hän on tutustunut työyhteisöönsä pääasiassa etänä. Kuluneet kaksi vuotta eivät ole olleet Heidin mukaan helppoja mutta ne ovat olleet sitäkin mielenkiintoisempia ja opettavaisempia. Tästä johtuen etätyö ja Etätyöfoorumin teema, yhteyden luominen, on Heidille tärkeä ja hyvin omakohtainen: kuinka luoda yhteys ja olla läsnä, kun ollaan etänä?
Tutustu vieraaseen
Riitta Patja

Patja Riitta

Riitta Patja on Nordeassa pitkän uran tehnyt Business Coach, joka on 30-vuotisen johtamisuransa aikana oppinut, että työelämässä menestyminen edellyttää itsensä tuntemista ja luottamuksellisen vuorovaikutuksen rakentamista. Riitan tärkein työkalu on oman ajattelun ajattelu ja taito olla muille läsnä.
Tutustu vieraaseen
Mikael Pentikäinen

Pentikäinen Mikael

Mikael Pentikäinen on ollut Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja toukokuusta 2016 lähtien. Mikael on toiminut Suomen suurimpien mediatalojen johdossa. Hänet on nähty mm. Maaseudun Tulevaisuuden, Helsingin Sanomien ja Etelä-Saimaan päätoimittajana, Sanoma Newsin toimitusjohtajana sekä STT:n vastaavana päätoimittajana ja toimitusjohtajana. Hän toimii ja on toiminut useiden yhtiöiden hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Mikael kirjoittaa ahkerasti kolumneja, on innokas somettaja ja pitää paljon puheita.
Tutustu vieraaseen
Tiina Savia

Savia Tiina

Tiina Savia on valmennus- ja konsultointiyrittäjä. Hänen työtaustansa ennen yrittäjyyttä koostuu erilaisista johto- ja HR-tehtävistä vähittäiskaupasta ja palvelualalta. Tiinan ammatillinen intohimo on aina kohdistunut ihmiseen työssä: vuorovaikutukseen yrityselämässä, työkykyyn, työhyvinvointiin ja ihmisten kasvuun ja kehittymiseen. Yrittäjänä hänen työnsä kohdistuukin juuri näihin työelämän osa-alueisiin. Tiina auttaa asiakkaitaan kehittymään ammatillisesti ja organisaatioita kehittämään henkilöstöään kestävästi. Ammatillisesti Tiina kuvaa itseään humaanin bisnesorientoituneeksi valmentajaksi ja kumppaniksi.
Tutustu vieraaseen
Annamaria Väli-Klemelä

Väli-Klemelä Annamaria

Annamaria Väli-Klemelä on ihmisistä ja yrityskulttuurista kiinnostunut HR-, viestintä ja vastuullisuusalan ammattilainen. Hän on myös puoliso ja äiti, joka keksii parhaat ideansa lenkkipoluilla ja kertoo metsässä liikkumisen sekä suunnistamisen olevan parhaita keinoja mentaalisen kuorman tyhjentämiseen. Annamarian intohimo ja osaaminen ovat työyhteisön muutostilanteissa ja kulttuurin johtamisessa, työssään hän on ollut mukana luotsaamassa isoja organisaatiomuutoksia.
Tutustu vieraaseen
Antti-Juhani Wihuri

Wihuri Antti-Juhani

Antti-Juhani Wihuri on kokenut työyhteisöiden valmentaja, business coach ja mindfulnessohjaaja, joka on tunnettu mindfulnessin työelämäsovellusten edelläkävijänä Suomessa. Pitkää kokemustaan meditaatiosta ja työyhteisöjen kehittämisestä hän hyödyntää perustamassaan Mind at Work Oy:ssä, joka on kehittänyt ja toteuttanut laajasti tietoista läsnäoloa kehittäviä ohjelmia työyhteisölle. Hän myös kouluttaa työelämän mindfulness-ohjelmiin erikoistuneita ohjaajia.
Tutustu vieraaseen
>