ETÄTYÖFOORUMIN TEHTÄVÄ ON PITÄÄ HUOLTA
KOTIMAISTEN YRITYSTEN KILPAILUKYVYSTÄ
MUUTTUNEESSA TYÖYMPÄRISTÖSSÄ.

ETÄTYÖFOORUMI PÄHKINÄNKUORESSA

Etätyöfoorumi palvelee suomalaista työelämää

Etätyöfoorumi on täysin uusi suomalaiselle työelämällä suunnattu maksuton verkko­palvelu, joka kokoaa yhteen oleellisen tiedon ja ymmärryksen etätyöstä ja sen vaiku­tuksista työyhteisöjen johtamiseen ja tiimityöhön. Etätyöfoorumi nostaa esiin suoma­laisia asiantuntijoita jakamaan osaamistaan ja kokemustaan kaikkein keskeisimmistä etätyön teemoista.

Etätyötalo tuo muutoksen näkyväksi

Etätyöfoorumin sydän on uusi Etätyötalo™-konsepti, jonka katon alta löytyy seuraavat teemat: luottamus, psykologinen turvallisuus, tunneilmasto, läsnäolo, yhteyden luominen, kuuntelu, palaute, myötätunto, luovuus ja innovatiivisuus, yhteisöllisyys sekä tuottavuus. Etätyötalo™ rakentuu asteittain talven 2021–2022 aikana ja teemoja lisätään kerran kuukaudessa. Etätyöfoorumin tuottaa henkilöstön ja tiimien kehittämiseen erikoistunut MLP Modular Learning Processes Oy.

LATAA LEHDISTÖMATERIAALIPAKETTI

Viereisen painikkeen kautta, voit ladata lehdiställe tuotetun mediapaketin (8Mb zip-tiedosto). Sisältää julkaisuvapaan tiedotteen ja toiminnan kuvaustekstin, sekä julkaisuvapaat kuvat jua logot.

>