Kilpeläinen Ahti

Published by sami.jalonen@mlp.fi on

Ahti Kilpeläinen

Vieraana Ahti Kilpeläinen

Ahti Kilpeläinen

coach, Ahtico

Ahti Kilpeläinen työskentelee nykyään toiminimensä on Ahticon kautta. Tätä ennen hän on tehnyt pitkän työuran myynninjohtamis- ja valmennustehtävissä Nordean ja sen edeltäjien palveluksessa. Myynninjohtotehtävien lisäksi Ahdille kertyi kokemusta varallisuudenhoidosta ja säästämisestä sekä henkilö- ja yritysasiakkaiden palveluista. Valmennuskonsulttina toimiessaan hänen vastuullaan olivat esimiesten johtamisvalmennukset sekä säästäminen. Ahti Kilpeläinen on tullut myös tutuksi työyhteisöjen hyvinvointiin liittyvien valmennusten kanssa. Hän on pelillistämisen suuri ystävä ja ollut mukana rakentamassa pelejä ja ohjaamassa niitä. Suurimmat onnistumisen hetket valmentajana Ahti on kokenut DiSC-valmennuksissa.

Tunneilmasto aiheena ja terminä on tuore. Ahti on kirjoittanut syyskuussa 2021 kolumnin tunneilmasto-teemasta ja hän sai lukuisia myönteisiä palautteita siitä. Joissakin kommenteissa oli kerrottu, että lukijat eivät olleet aikaisemmin kuulleet koko tunneilmasto-sanaa. Moni totesi, että kyseessä on todella tärkeä asia, jota ei vaan ole tullut mietittyä. Ahti on tyytyväinen, että asia on nyt esillä!

Myös Ahdille itselleen matka tunneilmastoon on ollut antoisa; hän on lukenut teemaan liittyvää kirjallisuutta ja samalla peilannut asiaa oman työuransa näkökulmasta. Hän näkee niin oman esimiestyönsä kuin monien muiden tiimien osalta sen, mistä aineksista menestyvä ja hyvän tunneilmaston omaava tiimi rakentuu. Ahti haluaa olla auttamassa niiden rakentamisessa ja samalla parantamassa työhyvinvointia.

KATSO AHDIN VINKIT

Ahti Kilpeläinen ei elä vain työn kautta, vaan kaikenlainen harrastus- ja vapaaehtoistyö on aina ollut lähellä hänen sydäntään. Ahti on esimerkiksi ollut mukana mentorina Diakonissalaitoksen Vamos-hankkeessa, Plan-nuorten talousosaamisen ohjaajana sekä TAT:n Yrityskylä-toiminnassa valmentamassa opettajia ja ohjaamassa nuoria. Ahti on johtanut yli kymmenen vuotta valtakunnallista sukuseuraa ja toimittanut kaksi sukukirjaa. Mökkipaikkakunnallaan Ahti on tullut tutuksi myös paikallislehden vakiokolumnistina. Kolumnistina hän on jakanut ajatuksiaan ja kokemuksiaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi hän on kirjoittanut kirja-arvioita mm. KauppalehtiFaktaan ja Talouselämään. Kynän lisäksi Ahdilla pysyy kädessään myös basso. Hänen soittoharrastuksensa on vienyt ja vie Ahtia keikoille, ja takana on lähes 300 soitettua keikkaa eri puolilla Suomea.

 

Ahti Kilpeläinen ja Riitta Patja vierailevat Etätyöfoorumin suorassa lähetyksessä 9.11.2021. Aiheena tuolloin tunneilmasto.

AHTI KILPELÄISEN AJATUKSET MUUTTUNEESTA TYÖYMPÄRISTÖSTÄ

Verkostoidu ja seuraa Ahtia

Categories: Rakentajat

>