Itsensä johtaminen

Published by sami.jalonen@mlp.fi on

KAIKKI LÄHTEE ITSENSÄ JOHTAMISESTA

Itsensä johtamisen perustana on itsensä tunteminen, johon liittyy omien vahvuuksien, haasteiden, reagointitapojen ja ajattelutapojen tiedostaminen. On uskallettava kohdata omat ajattelutavat rehellisesti, haastaa ne ja toisaalta tiedostaa niiden seuraukset. Itsensä johtamiseen liittyy myös oman ajattelun ajattelu. 

Hyvää itsensä johtamista on, että hallinnoit omaa ajankäyttöä ja huolehdit omasta hyvinvoinnista, jotta voit kokonaisvaltaisesti hyvin.

Kun kasvat ihmisenä, kasvat samalla johtajana. Itsensä johtaminen on mitä suuremmassa määrin kasvua tiedostavammaksi ihmiseksi ja sen pohjalta halua kasvaa ihmisenä.

KATSO ANNEN ESITTELY ITSENSÄ JOHTAMISEN MERKITYKSESTÄ TAI VAIHDA HUONETTA

ONLINE KESKUSTELU ITSENSÄ JOHTAMISESTA

Ota osaa keskusteluun!

Categories: Huoneet

  • Merja Laitinen sanoo:

    Tämä korostuu erityisesti etätyöskentelyssä. On tärkeää, että itse tunnistaa mahdolliset sudenkuopat liittyen etätyöskentelyyn, ja tarvittaessa kysyy apuja kollegoilta ja/tai esihenkilöltä. Esihenkilöillä myös tärkeä rooli, että pidetään säännöllisesti yhteyttä, eikä unohdeta etätyöskentelijöitä.

    • Minna Sainio sanoo:

      Voidaksemme johtaa muita, on kyettävä johtamaan itseään ja voidakseen johtaa itseään, on tunnettava itsensä. Itsensä johtamisen taito näkyy arjessa erilaisina asioina mm. ajankäytön hallintana, pidetään kiinni aikatauluista ja saavutaan ajoissa palavereihin, eikä myöhästytä tapaamisista. Esimiehen esimerkinnä on suri vaikutus työyhteisöön.

  • >