Antturi Tiina

Published by Terhi Bisi on

Tiina Antturi

Vieraana Tiina Antturi

Tiina Antturi

vastuullisuusjohtaja, SAP Nordics ja Baltics

Tiina Antturi on nähnyt kaikenlaista. Hän on taustaltaan toisiaan täydentävä kokoelma kokemusta eri toimialoilta ja tehtävistä. Hän on ollut mm myynninjohtamisen, henkilöstöjohtamisen ja järjestöjohtajan toimessa, erityisesti ICT-alalla. Mukaan mahtuu kuitenkin myös valmennusta ja media-alaa. Tiinan työhistoria on karttunut palvellessa mm. Oraclella, Microsoftilla, Trainers’ Housella/Satamalla ja World Visionilla.

Nykyisessä tehtävässään Tiina aloitti joulukuussa 2021. Hän työskentelee vastuullisuusjohtajana SAP, Nordics ja Baltics -alueen johtoryhmässä. Tässä tehtävässä yhdistyy mainiolla tavalla hänen aikaisempi kokemuksensa: kädet savessa myynnin johdossa, teknologia-korporaatioissa, mutta vastaavasti myös kädet (ja jalat) savessa kehitysyhteistyön ja lasten oikeuksien puolustajana.

Kun kysyimme Tiina Antturin ajatuksia Etätyöfoorumin tammikuun teemasta, läsnäolosta, suoran vastauksen sijasta saimme itse pohdittavaa.

"Olla läsnä, etänä. Siinäpä vasta kysymys. Pitäisikö meidän vähän laajentaa läsnäolon käsitettä? Voisiko se olla myös läsnäoloa eri kanavissa? Onko eroa läsnäololla ja saavutettavuudella? Miten voin kertoa olevani saavutettavissa ja miten viestin läsnäolosta etänä? Kuinka voisin hyödyntää teknologiaa, silloin kun en pääse itse paikalle?" Tiina tuumailee ja jatkaa:

"Toisen tilanteeseen asettuminen ja toisen elinympäristön ymmärtäminen auttaa minua säätämään omaa läsnäoloani. Onko suunnittelulla ja valmistautumisella merkitystä? Kuinka pelisäännöt voivat auttaa läsnäolon kokemusessa? Voiko läsnäolo olla systeemissä ja riittäkö se?"

KATSO TIINAN VINKIT

Näitä kysymyksiä ja enemmänkin mietitään yhdessä tammikuussa, kun Tiina Antturi ja Antti-Juhani Wihuri vierailevat Etätyöfoorumin suorassa lähetyksessä. 11.1.2022. aiheenamme läsnäolo.

TIINA ANTTURIN AJATUKSET MUUTTUNEESTA TYÖYMPÄRISTÖSTÄ

Verkostoidu ja seuraa Tiinaa

Categories: Rakentajat

>